donderdag 27 maart 2008

Met de bus, de fiets of wandelen?

Vandaag maken de Agrarische NatuurVereniging Altena Biesbosch en leerlingen van het Andelse Prinstentuin College een begin met de opknapbeurt van het Kerkepad tussen Andel en Giessen. Mogelijk kunnen we er deze zomer nog een fraaie wandeling maken.
Regen en sneeuw weerhield de buitenmens tot nog toe om er op uit te trekken; al was het niet zo erg als de 113 mm in 2005, waarmee Andel op de 17e plaats staat van locaties met meest gevallen neerslag in een etmaal sinds 1901.
Met de bus dan maar? Zoals diezelfde leerlingen van het Princentuin College, die massaal door 32 bussen worden opgehaald tot grote ergernis van de buurtbewoners.
Niks met de bus, hoewel het Kerkenpad nog niet klaar is en de naastliggende Struikwaard vanaf volgende week vanwege het broedseizoen gesloten is.
Met de fiets dus: langs het Pompveld en over het fietspaadje naar de picknicktafel achter het “Neusje van de zalm”. En voor wie niet zelf een picknick wil verzorgen kan vanaf 1 april weer naar de Theetuin in Almkerk via het leuke fietspad vanaf Uitwijk komt u na een paar kilometer bij de Grand Jardin.
Nu de zon nog!
Update 28-03: Lees hier hoe de leerlingen ploeterden en klik hier voor meer informatie de wandeltocht over het kerkenpaadje.

Geen opmerkingen: