woensdag 12 maart 2008

24 Appartementen te koop

Gisteren nam Gedeputeerde Staten een besluit over de nieuwe bestemming van de oude huishoudschool. In de krant van een paar weken geleden vernam ik dat zodra de provincie akkoord is met het plan, de appartementen in de verkoop kunnen. ‘Zodra de meeste appartementen verkocht zijn, gaat de sloop van het gebouw van start’. Barend van den Blauwekerk schreef hier eerder dat dit pas na de zomer zou zijn.
In de Openbare besluitenlijst d.d. 11 maart 2008 is onder het kopje Ruimtelijke plannen het volgende te lezen:
Gedeputeerde Staten verlenen op grond van artikel 19 WRO een verklaring van geen bezwaar aan (...) de gemeente Woudrichem voor de realisatie van 24 appartementen en een bankunit op de hoek van de Burg. vd Schansstraat en de Julianastraat te Andel.”.
Slopen kan mogelijk dus wel eerder. Ik verwonder me wel over het gebruikte woord ‘bankunit’; ik hoop dat er nog iets overblijft van een kantoor, maar vrees dat het beperkt blijft tot een pinautomaat.

2 opmerkingen:

Friek Andel zei

Ha die ria je bent het brabants dagblad voor - ze hebben het vanmiddag van je overgenomen!

Friek

Anoniem zei

bij tankens andel zijn ze aan het doordraaien. de gemeente w'chem maakte ooit een tikfout bij de tekst over Andel waar villa Atialo ipv Analo had moeten staan. Niet erg? Nee hoor, de gemeente heeft de tekst weer in orde. Dus?
nou hebben andere bronnen dat Atialo overgenomen, maar niet aangepast. Geen ramp toch?
Neu; alleen als Tankens zijn appartementen echt zo gaat noemen wel!!!!!!!!!!
Doe dan maar de schutskooi, zo heette het daar. Anders dan maar:
Appartementen met kantooropbedrijventerrein-look. Lang leve de welstand