dinsdag 11 maart 2008

De Peuters’ Masterplan op schema

Zo lang wethouder de Peuter z’n zin nog niet heeft, is er nog altijd een onvervalste dorpsderby. Aan voetballer André Groenveld heeft de Peuter, hopelijk onbedoeld, wel een aardige ambassadeur voor zijn Masterplan.
Zaterdag was de kraker Sparta’30 tegen Giessen en die werd net als afgelopen jaren beslist in het voordeel van de Andelnaren. Het enige verschil is dat Giessen de puntjes nu meer nodig heeft dan ooit. En met de derby voor volgend seizoen in gedachte had de Andelse ploeg daar best rekening mee mogen houden. Broedermoord of niet, Sparta’30 blijft, met Jan de Fijter, in de race voor die ene kleine kans op de nacompetitie. Vermoedelijk verminderde de Spartaanse coulance door de Giessense grensrechter (geloof het of niet, die was ooit echt scheidsrechter…).
Overigens was de fluitenist van deze pot prima, hij moest zich in de laatste minuut alleen even laten gelden. Hem Mafkees noemen is natuurlijk schandelijk, waar Piet Lut beter was geweest. Dat wordt dus v.v. Brakel voor hem volgende week. In het kader van zijn weerbaarheid.
In het publiek zagen we naast Andelse en Giessense toeschouwers ook nog eens veel mensen uit Rijswijk; het eerste was afgelast vanwege een te slecht veld… Volgens Kerkwijk zit daar een luchtje aan. Yeah right, een luchtje; ik kon het hier ruiken!
Al met al moet het een heerlijk weekend zijn geweest voor onze wethouder in zijn aanloop naar de MAS-fusie. Rijswijk kan niet eens meer voldoende boys voor het Eerste leveren, Giessen is als een lam ter slachtbank en altijd maar bezig aan die website en Laros is al zo’n beetje bij Noad, met misschien een paar van onze jongens.

Geen opmerkingen: