donderdag 13 maart 2008

Barend stopt

Vandaag een trieste mededeling. Barend van den Blauwekerk stopt met het schrijven voor dit Blog. We kunnen niet anders dan het betreuren en ons zelf verplichten tot navelstaren.
In september hadden we onszelf een half jaar gegeven; de handen ineengeslagen om samen in de anonimiteit nieuws te vergaren, in een (historische) context te plaatsen en met elkaar te delen, maar vooral voor nog meer mensen beschikbaar te maken. Dit weblog was geboren.
Iedere dag zouden we een berichtje plaatsen, maar zelfs met versterking van Ria lukt dit niet. Dagelijks wilden we minimaal honderd lezers bereiken; er is een inmiddels stabiele groep van maar zo’n 25 lezers per dag. Dit was allemaal niet zo erg geweest als we er in waren geslaagd onze lezers uit te dagen om, zo nodig anoniem, te participeren door reacties te geven of misschien zelfs mee te willen schrijven.
Deze week besloot Barend het einde van de maand niet uit te zitten en heeft hij aangegeven geen bijdrage meer te willen leveren. We betreuren het, maar begrijpen het zeker gezien Barends’ passie, gedrevenheid en drukke agenda.
Wij gaan ons best doen dit gat op te vullen en als het half jaar echt vol is, beraden wij ons pas of het zin heeft om door te gaan. Volgens Barend was het nu al ‘tijd om te gaan’.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Das erg jammer Barend. Het is een genot om vrijwel dagelijks van je nieuws en je commentaar daarop te worden voorzien. Ook de foto's zijn heel erg leuk en roepen herinneringen op. Tel nog eens een keer tot honderd en verander in die tijd van mening.

Arno zei

heb ik eindelijk deze mooie en aktuele site over Andel gevonden lees ik nu dat Barend er mee gaat stoppen.... Hopenlijk een vervroegde 1 april grap.
Als alle lezers nu eens reclame over deze site naar anderen gaat maken, dan wordt dit een hele druk bezochte site. Ik kan Barend best begrijpen, als er (te) weinig lezers (bezoekers) op de site komen, dan daalt de drijfveer om er mee door te gaan ook.
Ik hoop dat er toch stiekum een verlenging in zit.

Anton van Rijswijk zei

Het was wel even schrikken, Barend stopt. Al geruime tijd volg ik dagelijks het nieuws op de blog Het Dorp. De actuele zaken en gebeurtenissen van enige tijd terug zijn boeiend om te volgen en niet te vergeten de foto's van vroeger. Hopelijk dat Ria Rib en de Dorpsbewoners nog lang voor deze blog blijven schrijven en dat Barend weer heel snel bij hen aanschuift en de pen weer ter hand neemt.