maandag 3 maart 2008

Finale Rabobank Andel

Vandaag is het D-day voor de Andelse verenigingen en instellingen om in aanmerking te komen voor de 2.500 euro (of een deel daarvan) van het fonds Toekomst door Samenspel.
De gulle gever, de Rabobank, biedt hiermee extra financiële ruimte aan verenigingen en instellingen om projecten van de grond te krijgen, zo lazen we in de Aktuael, het dorpsblad van de ondernemersvereniging. Hierin stond ook dat de Stichting Dorpsbelangen de prijs vorig jaar deelde met Sparta’30. Wat de eerste er mee gedaan heeft is ons onbekend gebleven, de voetbalvereniging organiseerde een waar attractiepark in de herfstvakantie.
Vanavond vanaf 19.00 uur presenteren de indieners hun projecten tijdens de dorpsledenvergadering in ’t Buitenhoff. De aanwezige leden brengen dan hun stemmen uit, waarna het project met de meeste stemmen met de eer en het geld kan strijken voor een dit jaar uit te voeren plan.
Voor de leefbaarheid en welzijn van ons dorp hadden wij ook al een idee, maar waren te laat met het inleveren van het projectplan: Geen sluiting van het Rabobankfiliaal in Andel!

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mij was het geld van de stichting dorpsbelangen voor het strandje maar lag de gemeente of rijkswaterstaat of de eigenaresse dwars zodat er uiteindelijk helemaal niets is gebeurd in 2007
L van Andel uit Andel